Het laatste motornieuws, rechtstreeks van het asfalt.

vrijdag 6 juli 2018

Motorfreaks nieuwsbrief juli 2018

Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier
 
TEST: BMW C400X
 
Met de nieuwe C400X treedt BMW weer iets verder richting de lichtere klassen. Natuurlijk was dat al het geval met motoren met de F300, maar nu wordt ook de scooterrange uitgebreid. Hier is de C 400 X.
 
 
KAWA Z650 ECO CHALLENGE
 
Van Eindhoven naar Vielsalm, 350 kilometer heuvelachtige binnenwegen in Nederland, Duitsland en België, binnen een vastgestelde tijd met een Kawasaki Z650 waarvan de tankdop is verzegeld. Welkom bij de 2018 Kawasaki ECO Challenge, de zuinigheidsrit waarbij het erom gaat de juiste balans tussen snelheid en zuinigheid te vinden.
 
 
TEST: TOMTOM RIDER 550
Na tien jaar motornavigatie op de conventionele manier lanceerde TomTom in 2015 de RIDER 400, een systeem dat vanuit een compleet andere invalshoek speciaal voor motorrijders was ontwikkeld. Drie jaar na datum komt TomTom met de RIDER 550, die van de grond af aan nieuw is ontwikkeld om slimmer, beter, sneller en draadloos motorroutes uit te zetten en te rijden.
 
TEST: PIRELLI DIABLO ROSSO CORSA II
Acht jaar na de eerste versie is het tijd voor een nieuwe. Zeker in bandenland, waar acht jaar echt een eeuwigheid is. Daarom is Pirelli trots om nu eindelijk de nieuwe Diablo Rosso Corsa II te kunnen tonen. En daar moet op ge- eeeh… gereden worden.
 
NADER BEKEKEN:
KTM 790 ADVENTURE R
 
Fabrikanten houden meestal informatie omtrent een nieuw model tot het laatste moment angstvallig geheim, maar KTM heeft het met de 790 Adventure R over een andere boeg gegooid. Tijdens de Adventure Rally in Sardinië werd het prototype aan de deelnemers gepresenteerd en vroegen we na afloop Product Leader Adriaan Sinke het hemd van het lijf.
 
 
TEST: ZERO DSR BLACK FOREST
 
Elektrische motoren zijn wereldwijd in populariteit aan het groeien, en dan met name in Europa waar de in Californië gevestigde fabrikant Zero Motorcycles op het punt staat meer motoren te verkopen dan in de Amerikaanse thuismarkt. Dat verklaart de Zero DSR Black Forest, die op verzoek van Zero Europe exclusief voor de Europese markt is ontwikkeld.
 
Motorfreaks
Postbus 105
3960 BC Wijk bij Duurstede
Volg ons
RSS   Facebook   Twitter   Youtube
Motorfreaks
Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden